Urządzenia i Akcesoria
芦笋炒虾仁
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
蒜头10 克
-
油10 克
-
芦笋 切段300 克
-
百合 切片10 克
-
虾仁250 克
-
盐½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.4 g
Kalorie
512 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny
季节
20 Przepisów
Chiny
Chiny