Urządzenia i Akcesoria
包菜炒粉丝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
油30 克
-
卷心菜 选择包菜,切细丝300 克
-
生抽15 克
-
老抽8 克
-
粉丝 选用龙口粉丝泡软剪断120 克
-
水80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
472.8 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
1061.7 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
21天快手菜
21 Przepisów
Chiny
Chiny