Urządzenia i Akcesoria
面疙瘩汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
水845 克
-
面粉100 克
-
番茄 切块150 克
-
油10 克
-
娃娃菜 切丝50 克
-
生抽1 茶匙
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
-
蛋 在碗内打散1 颗
-
芝麻油1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.2 g
Kalorie
840 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
27.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
世界
34 Przepisy
Chiny
Chiny
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny