Urządzenia i Akcesoria
四季豆炒土豆
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
蒜头10 克
-
油20 克
-
胡萝卜 切条50 克
-
四季豆 切段150 克
-
土豆 去皮切条100 克
-
鸿喜菇30 克
-
酱油20 克
-
水20 克
-
盐¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.03 g
Kalorie
389 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
5.295 g
Błonnik
2.165 g
Węglowodany
9.366 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny