清炒空心菜

清炒空心菜

4.3 35 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    15 克
  • 15 克
  • 新鲜辣椒 切片
    10 克
  • 空心菜 根茎部分
    200 克
  • 20 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克
  • 空心菜 菜叶部分
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 1.371 g
Kalorie 209 kJ / 50 kcal
Tłuszcz 2.855 g
Błonnik 2.141 g
Węglowodany 4.48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...