Urządzenia i Akcesoria
清炒空心菜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
蒜头15 克
-
油15 克
-
新鲜辣椒 切片10 克
-
空心菜 根茎部分200 克
-
水20 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
-
空心菜 菜叶部分200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.371 g
Kalorie
209 kJ /
50 kcal
Tłuszcz
2.855 g
Błonnik
2.141 g
Węglowodany
4.48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny