爆炒豆芽

爆炒豆芽

3.3 19 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 新鲜小米椒 切丝
    1 支
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 10 克
  • 新鲜绿豆芽 洗净沥干,切小段
    300 克
  • 韭菜 洗净沥干,切小段
    100 克
  • 3 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 632.6 mg
Białko 4 g
Kalorie 397 kJ / 95 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 7.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...