Urządzenia i Akcesoria
爆炒豆芽
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
新鲜小米椒 切丝1 支
-
蒜头 切片2 瓣
-
油10 克
-
新鲜绿豆芽 洗净沥干,切小段300 克
-
韭菜 洗净沥干,切小段100 克
-
盐3 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
632.6 mg
Białko
4 g
Kalorie
397 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬季蔬食料理
15 Przepisów
Chiny
Chiny