Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di cime di rapa, pulite
- 5 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Błonnik
- 1.7 g
Alternatywne przepisy
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40min
Cime di rapa stufate
55p
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30min
Clafoutis fiori di zucca e salmone
45min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1 Std. 25 Min
Gnocchi di cavolfiore con salsa di kiwi
45min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1h 20min
Sandwich alle cime di rapa
50min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min