
Urządzenia i Akcesoria
Canelones fríos de cangrejo y jamón
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
18 unidades
Składniki
-
18 placas de canelones
-
800 g agua
-
100 g de lechuga
-
18 langostinos crudos
-
2 huevos
-
100 g de jamón cocido en lonchas
-
100 g de palitos de cangrejo
-
8 - 10 cucharadas de mayonesa
-
1 pellizco de pimienta molida
-
5 - 6 tomates cherry en cuartos
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
109 kcal /
455 kJ
Białko
7.3 g
Tłuszcz
6.1 g
Węglowodany
6.3 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta en frío
5 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania