Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de cebolla cortada en rodajas
- 12 dientes de ajo pelados
- 200 g de vino blanco
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 hojas de laurel secas
- 1 ½ cucharaditas de granos de pimienta negra
- 8 sardinas frescas enteras limpias (aprox.750 g)
- 2 ½ cucharadita de sal
- 130 g de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1140 kJ / 272 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Conejo a las finas hierbas
50min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 godz. 30 min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Conejo en escabeche
48j 50 menit
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26h 10 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1óra 10p
Bonito en escabeche
24h 25min
Caldo de pescado
45 min
Conejo al ajillo con setas
40 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Conejo a la cazadora
50min
Buñuelos de bacalao especiados
1óra