Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de salmón ahumado en lonchas finas
- 5 hojas de gelatina
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 200 g de jamón cocido en dados
- 250 g de leche
- 20 g de mantequilla
- 30 g de maicena
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 150 g de nata (35% de grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 959 kJ / 229 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Błonnik
- 0.35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min
Paté de quesos
15min
Dátiles rellenos de queso con granada y naranja
45min
Paté de anchoas y jamón
5min
Mousse de salmón
5h
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45min
Paté de cabrales a la sidra
4 godz. 45 min
Aperitivo de queso con arándanos y jamón
15min
Bolitas de jamón con pistachos
1h 30min
Paté de dátiles y queso
5min
Cremoso de ibérico
5min
Paté marinero
5min