Anelli di totano in umido

Anelli di totano in umido

4.4 173 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di anelli di totano
    600 g
  • di vino bianco secco
    80 g
  • di passata di pomodoro
    250 g
  • di olive taggiasche denocciolate
    80 g
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 207 kcal / 866 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 2.1 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...