Urządzenia i Akcesoria
Cenouras do Algarve
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 doses
Składniki
-
água500 g
-
cenoura500 g
-
sal1 pitada de
-
dentes de alho2
-
salsa10 g
-
colorau½ c. chá de
-
azeite30 g
-
vinagre de vinho branco100 g
-
pimenta1 pitada de
-
açúcar1 pitada de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
1 g
Kalorie
272 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Março 2019
73 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Ervilhas com ovos escalfados
40 min
Favas com coentros e ovos escalfados
1 godz. 5 min
Açorda alentejana de bacalhau
30 min
Ervilhas com ovos escalfados
1 godz.
Tomatada mexicana
30 min
Tomatada com ovos escalfados
55 min
Migas de batata à alentejana
45 min
Ovas com alho e malagueta
35 min
Salada de ovas
40 min
Migas alentejanas com entrecosto
1 godz. 30 min
Tomatada de ovos
35 min
Salada de polvo
1 godz. 30 min