
Urządzenia i Akcesoria
Salmão com risoto de funcho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 doses
Składniki
-
queijo parmesão cortado em pedaços40 g
-
chalotas50 g
-
bolbo de funcho cortado em pedaços150 g
-
azeite20 g
-
arroz p/ risoto320 g
-
vinho branco100 g
-
água700 g
-
caldo de peixe caseiro1 c. chá de
-
sal½ - 1 c. chá de
-
pimenta preta1 c. chá de
-
raspa de limão1 c. sopa de
-
lombo de salmão s/ pele cortado em cubos (3 cm)350 g
-
manteiga30 g
-
aneto picado p/ guarnecer1 c. sopa de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
651.1 kcal /
2724.1 kJ
Białko
27.7 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
70 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Sód
658.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Salmão
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia