
Urządzenia i Akcesoria
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl20 g
-
Pastinaken geschält, in Stücken250 g
-
Porree nur das Weiße, in Stücken (2 cm)150 g
-
Wasser700 g
-
Sahne200 g
-
Senf1 TL
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ Prisen
-
Walnussöl zum Anbraten
-
Roggenbrötchen (ca. 100 g), in Würfeln (1 cm)2
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
393 kcal /
1631 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oldies but Goldies
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy