
Urządzenia i Akcesoria
Pastinakenpüree mit Lachs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft4 Stängel
-
Schalotten halbiert60 g
-
Butter20 g
-
Pastinaken in Stücken300 g
-
Wasser220 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Crème fraîche40 g
-
Zitronensaft20 g
-
Lachsfilet, frisch, ohne Haut in feinen Streifen100 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
165 kcal /
690 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frühlingsküche
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy