
Urządzenia i Akcesoria
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Birnen (400 g), geviertelt2
-
Staudensellerie in Stücken400 g
-
Olivenöl50 g
-
Wasser600 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat2 Prisen
-
Weißwein100 g
-
Sahne250 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
264 kcal /
1104 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Suppenkasper
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy