
Urządzenia i Akcesoria
Mangoldcremesuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
5 Portionen
Składniki
-
Hafer30 g
-
Mangold in Stücken600 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Wasser700 g
-
Salz½ TL
-
Muskat¼ TL
-
Champignons in Scheiben (2 mm)200 g
-
Crème fraîche100 g
-
Weißwein50 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
117 kcal /
491 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frühlingsküche
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy