Brownie fasolowo-daktylowe

Brownie fasolowo-daktylowe

4.0 220 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
20 kawałków

Składniki

  • masło ilość do natłuszczenia formy
  • czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej
    500 g
  • daktyli, suszonych, bez pestek
    200 g
  • orzechów włoskich, łuskanych, połówek
    100 g
  • jajka
    4
  • jogurtu naturalnego
    150 g
  • syropu z agawy
    160 g
  • kakao naturalnego, niesłodzonego
    100 g
  • sody oczyszczonej
    3 łyżeczki
  • cynamonu, mielonego
    ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 kawałek

Kalorie 171 kcal / 714 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...