Brownie fasolowo-daktylowe
TM6 TM5

Brownie fasolowo-daktylowe

4.0 (212 ocen)

Składniki

  • masło, ilość do natłuszczenia formy
  • 500 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki, odsączonej
  • 200 g daktyli, suszonych, bez pestek
  • 100 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
  • 4 jajka
  • 150 g jogurtu naturalnego
  • 160 g syropu z agawy
  • 100 g kakao naturalnego, niesłodzonego
  • 3 łyżeczki sody oczyszczonej
  • ½ łyżeczki cynamonu, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 kawałek
Kalorie
714 kJ / 171 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy