Urządzenia i Akcesoria
Brownie fasolowo-daktylowe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
20 kawałków
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
500 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej
-
200 g daktyli, suszonych, bez pestek
-
100 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
4 jajka
-
150 g jogurtu naturalnego
-
160 g syropu z agawy
-
100 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
3 łyżeczki sody oczyszczonej
-
½ łyżeczki cynamonu, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Białko
6 g
Kalorie
714 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZDROWE ODŻYWIANIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3 godz. 30 min
Proteinowy sernik z jabłkami
1 godz.
Jaglane kulki kokosowe à la Rafaello®
2 godz.
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
40 min
Brownie z mąką z ciecierzycy z sosem z marakui
1 godz.
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 godz.
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Proteinowy blok twarogowy z czekoladą
5 godz. 55 min
Tarta orzechowa z kremem z nerkowców
6 godz. 55 min
Sernik z tofu (tofurnik)
4 godz. 40 min
Brownie z czerwonej fasoli
1 godz.
Brownie fasolowo-gryczane
1 godz.