
Urządzenia i Akcesoria
Brownie fasolowo-daktylowe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
20 kawałków
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
500 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej
-
200 g daktyli, suszonych, bez pestek
-
100 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
4 jajka
-
150 g jogurtu naturalnego
-
160 g syropu z agawy
-
100 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
3 łyżeczki sody oczyszczonej
-
½ łyżeczki cynamonu, mielonego
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
171 kcal /
714 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZDROWE ODŻYWIANIE
11 Przepisów
Polska
Polska