Brownie fasolowo-daktylowe

Brownie fasolowo-daktylowe

4.0 226 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
20 kawałków

Składniki

  • masło ilość do natłuszczenia formy
  • 500 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej
  • 200 g daktyli, suszonych, bez pestek
  • 100 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
  • 4 jajka
  • 150 g jogurtu naturalnego
  • 160 g syropu z agawy
  • 100 g kakao naturalnego, niesłodzonego
  • 3 łyżeczki sody oczyszczonej
  • ½ łyżeczki cynamonu, mielonego

Wartości odżywcze na 1 kawałek

Kalorie 171 kcal / 714 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...