Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
20 sztuk
Składniki
-
80 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
250 g mleka
-
100 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia dłoni
-
1 łyżeczka soli
-
250 g skrobi z tapioki
-
2 jajka
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
2.5 g
Kalorie
501 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
7.17 g
Błonnik
0.05 g
Węglowodany
11.33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PIECZYWO
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bezglutenowy chlebek arabski
1 godz. 50 min
Focaccia (bez glutenu)
1 godz.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10 min
Bagietki bezglutenowe na piwie
15 godz.
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 godz. 10 min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1 godz. 30 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Bezglutenowe bułki
1 godz. 15 min
Bagietka bezglutenowa
1 godz. 45 min
Bezglutenowe bułki migdałowo-białkowe
1 godz. 30 min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 godz. 50 min