Urządzenia i Akcesoria
Pork Balls
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
20 pieces
Składniki
-
pork shoulder loin cold300 g
-
salt1 tsp
-
spring onions3 cm
-
garlic cloves3
-
caster sugar1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tapioca starch30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)60 g
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
127 mg
Białko
4 g
Kalorie
226 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Walnut Mooncake
1 godz. 10 min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.