Urządzenia i Akcesoria
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
150 g
Składniki
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
dried chillies to taste (deseeded if preferred)5 - 7
-
warm water for soaking
-
vegetable oil30 g
-
fresh grated coconut (see Tips)120 g
-
lemongrass white part only, cut into pieces (2-3 cm)1 stalk
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel seed¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 150 g
Białko
33.8 g
Kalorie
2314.3 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Sambal chilli
35 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Sambal Belacan
10 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 godz. 20 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 godz.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min