Chrupkie pieczywo orzechowe
TM6 TM5

Chrupkie pieczywo orzechowe

4.3 (66 ocen)

Składniki

  • 80 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
  • 250 g wody
  • 80 g płatków owsianych
  • 60 g mąki pszennej chlebowej, typ 750
  • 30 g oleju słonecznikowego
  • 1 łyżeczka soli

Wartości odżywcze
na 1 sztukę
Kalorie
354 kJ / 84 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy