Urządzenia i Akcesoria
Chrupkie pieczywo orzechowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 sztuk
Składniki
-
80 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
250 g wody
-
80 g płatków owsianych
-
60 g mąki pszennej chlebowej typ 750
-
30 g oleju słonecznikowego
-
1 łyżeczka soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
2 g
Kalorie
354 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LEKKIE KOLACJE I
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Chlebki duńskie Bożeny Małek
1 godz. 40 min
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1 godz. 20 min
Chleb z płatków owsianych z orzechami
6 godz. 15 min
Krakersy z komosy ryżowej i chia
35 min
Razowe krakersy orkiszowe z parmezanem i słonecznikiem
50 min
Chrupkie pieczywo żurawinowo-kokosowe
2 godz. 15 min
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
2 godz. 30 min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 godz. 30 min
Napój migdałowy z moczonych migdałów
6 godz. 10 min
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
1 godz. 10 min
Chrupkie pieczywo
40 min
Batoniki na dobre wyniki
3 godz. 30 min