Urządzenia i Akcesoria
Pasta orzechowa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
450 g
Składniki
-
20 g cukru
-
400 g orzechów laskowych, blanszowanych
-
30 - 40 g oleju
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1.8 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
2785.6 kJ /
665.3 kcal
Tłuszcz
64.9 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE MOMENTY
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Masło z orzechów nerkowca
50 min
Pasta pistacjowa (100%)
20 min
Masło migdałowe
10 min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 1300 g
20 min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g
20 min
Krem z białej czekolady i wody różanej
8 godz. 15 min
Lody migdałowe (bez cukru)
12 godz. 45 min
Chałwa kardamonowa
2 godz. 30 min
Krem kokosowy
5 min
Mus czekoladowy z chili
3 godz. 10 min
Ciemny mus z migdałów
15 min
Biszkopt cytrynowy
4 godz.