Urządzenia i Akcesoria
Pasta orzechowa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
450 g
Składniki
-
20 g cukru
-
400 g orzechów laskowych, blanszowanych
-
30 - 40 g oleju
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1.8 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
2785.6 kJ /
665.3 kcal
Tłuszcz
64.9 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE MOMENTY
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Napój migdałowy z daktylami
1 Std. 20 Min
Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą
4 Std. 50 Min
Sos karmelowy
1 Std. 30 Min
Mąka ryżowa
5 Min
Mąka migdałowa
5 Min
Mąka jęczmienna
5 Min
Mąka kokosowa
4 Std.
Mąka ryżowa prażona (do zagęszczania potraw)
30 Min
Ciemny mus z migdałów
15 Min
Krem karmelowy (dulce de leche)
1 Std. 15 Min
Mleko kasztanowe z Nutellą®
45 Min
Ganache czekoladowy
3 Std. 20 Min