Urządzenia i Akcesoria
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
carrot whole, trimmed and peeled (approx. 1-3 carrots)600 g
-
eschalot cut into halves25 g
-
fresh flat-leaf parsley cut into thirds, leaves and stalks5 g
-
grapeseed oil40 g
-
lemon juice20 g
-
white wine vinegar25 g
-
mustard10 g
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.7 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
664.6 kJ /
158.9 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Mushroom risotto
30 min
Poached eggs using blade cover
30 min