Urządzenia i Akcesoria
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
carrot whole, trimmed and peeled (approx. 1-3 carrots)600 g
-
eschalot cut into halves25 g
-
fresh flat-leaf parsley cut into thirds, leaves and stalks5 g
-
grapeseed oil40 g
-
lemon juice20 g
-
white wine vinegar25 g
-
mustard10 g
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.7 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
664.6 kJ /
158.9 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Zoodles with Bolognese Sauce
40 min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Lime and ginger dressing
30 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min