Urządzenia i Akcesoria
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 55 min
20 pieces
Składniki
Inti kelapa (sweet coconut filling)
-
palm sugar cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
brown sugar40 g
-
water100 g
-
fresh grated coconut (see Tips)300 g
-
salt1 - 2 pinches
-
cornflour2 tbsp
Crêpes
-
water600 g
-
pandan leaves cut into strips (2.5 cm - see Tips)6
-
plain flour300 g
-
cornflour1 tsp
-
salt1 tsp
-
virgin coconut oil20 g
-
egg1
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
138.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
687.4 kJ /
163.7 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
23.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2 godz. 20 min
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 godz. 20 min