Urządzenia i Akcesoria
Kaya (coconut jam)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1430 g
Składniki
Caramel syrup
-
white sugar100 g
-
hot water100 g
-
pandan leaves cut into strips (3 cm - see Tips)2 - 3
Jam
-
eggs5
-
egg yolks5
-
white sugar500 g
-
coconut milk400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1430 g
Sód
435.1 mg
Białko
51 g
Kalorie
15359.1 kJ /
3670.9 kcal
Tłuszcz
96.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
69.5 g
Węglowodany
624.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Pineapple Tarts
1h 30min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Tom Yum Paste
45min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Homemade Pandan Kaya
55min