Urządzenia i Akcesoria
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Coconut paste (Kerisik)
-
frozen grated coconut thawed (see Tips)300 g
Chicken
-
eschalots100 g
-
garlic cloves5
-
lemongrass white part only, bruised2 stalks
-
piece fresh turmeric peeled10 cm
-
piece fresh ginger peeled10 cm
-
piece fresh galangal peeled5 cm
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves4
-
vegetable oil50 g
-
fresh kaffir lime leaves4
-
coconut milk100 g
-
tamarind paste1 tbsp
-
salt1 tsp
-
brown sugar20 g
-
chicken lovely legs (see Tips)1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
786.7 mg
Białko
57.3 g
Kalorie
3806.7 kJ /
906.4 kcal
Tłuszcz
67.7 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
33.5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Mee Goreng Mamak
15 min
Sambal Belacan
10 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Nasi Lemak
45 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min