Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 lomos de bacalao desalado altos
- 100 g de chorizo semicurado pelado cortado en bastones de 0,5x6 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 300 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 40 g de nata
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1951 kJ / 466 kcal
- Białko
- 34.9 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 34.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 259.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 Min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade (HESTAN CUE)
45min
Albóndigas de sepia y jamón
1 Std.
Pez espada con anacardos
45min
Opereta del mar al cava con croquetones de patata
2 Std.
Atún Wellington con salsa de piquillos
2h 20 min
Lentejas con setas y morcilla
3u.
Ternera rellena de champiñones y queso azul
1 Std. 10 Min
Bogavante en salsa Newburg
1h 15min
Arroz con gratinado de frutos secos
1 Std.
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2h 50min
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1 Std.