Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 lomos de bacalao desalado altos
- 100 g de chorizo semicurado pelado cortado en bastones de 0,5x6 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 300 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 40 g de nata
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1951 kJ / 466 kcal
- Białko
- 34.9 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 34.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 259.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas y soja con verduras
4h 50min
Crumble de tomate y cuscús al azafrán
45min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1h
Canelones fríos de cangrejo y jamón
40min
Besugo a la espalda
25min
Chuletón con papas, mojo picón y coleslaw de brócoli y mango
2h 30min
Guiso de judías con salchichas
25min
Salmón en piriñaca
35min
Pasta con mejillones
1h 5min
Carbonara vegetariana
15min
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30min