Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 - 8 dientes de ajo
- 60 g de cebolla
- 60 g de pimiento verde
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pastilla de caldo
- 1 hoja de laurel seca
- 3 cucharadas rasas de pimentón
- 1500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 6 filetes de trucha con piel sin espinas, cortados en 3 trozos c/u
- 200 g de pan rústico de pueblo (del día anterior) cortado en rebanadas finas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1537 kJ / 368 kcal
- Białko
- 23.46 g
- Węglowodany
- 17.99 g
- Tłuszcz
- 22.43 g
- Błonnik
- 1.66 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Sopa juliana con verduras frescas
40 min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Sopa armenia de repollo
50 Min
Sopa de ajo
40 min
Sopa marinera asturiana
30 min
Sorropotún cántabro con chicharro
40 min
Sopa de chirlas
1h 45 min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Fabes con almejas
30 min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10 min