Urządzenia i Akcesoria
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
groundnut oillight sesame oil20 g
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in large pieces (4 cm)150 g
-
bacon cubes150 g
-
soy sauce30 g
-
sugar2 tsp
-
1 stock cube (for 0.5 l)stock paste, homemade (opcjonalnie)1 heaped tsp
-
long grain rice, (18-20 minute cooking time)short grain rice (18-20 minute cooking time)350 g
-
water1200 g
-
mixed vegetables (e.g. broccoli or cauliflower in small florets, frozen peas, green beans or courgettes cut in pieces)400 g
-
medium eggs4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1748 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Salad
10min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Olive and Mozzarella Farfalle
30min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Wild Rice and Tuna Salad
50min
Halloumi Salad
20min
Quinoa and Lettuce Salad
30min
Pasta and Chickpea Salad
25min