Urządzenia i Akcesoria
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
groundnut oillight sesame oil20 g
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in large pieces (4 cm)150 g
-
bacon cubes150 g
-
soy sauce30 g
-
sugar2 tsp
-
1 stock cube (for 0.5 l)stock paste, homemade (opcjonalnie)1 heaped tsp
-
long grain rice, (18-20 minute cooking time)short grain rice (18-20 minute cooking time)350 g
-
water1200 g
-
mixed vegetables (e.g. broccoli or cauliflower in small florets, frozen peas, green beans or courgettes cut in pieces)400 g
-
medium eggs4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1748 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min