Urządzenia i Akcesoria
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
groundnut oillight sesame oil20 g
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in large pieces (4 cm)150 g
-
bacon cubes150 g
-
soy sauce30 g
-
sugar2 tsp
-
1 stock cube (for 0.5 l)stock paste, homemade (opcjonalnie)1 heaped tsp
-
long grain rice, (18-20 minute cooking time)short grain rice (18-20 minute cooking time)350 g
-
water1200 g
-
mixed vegetables (e.g. broccoli or cauliflower in small florets, frozen peas, green beans or courgettes cut in pieces)400 g
-
medium eggs4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1748 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Spring Vegetable Penne
45 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min