Urządzenia i Akcesoria
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
groundnut oillight sesame oil20 g
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in large pieces (4 cm)150 g
-
bacon cubes150 g
-
soy sauce30 g
-
sugar2 tsp
-
1 stock cube (for 0.5 l)stock paste, homemade (opcjonalnie)1 heaped tsp
-
long grain rice, (18-20 minute cooking time)short grain rice (18-20 minute cooking time)350 g
-
water1200 g
-
mixed vegetables (e.g. broccoli or cauliflower in small florets, frozen peas, green beans or courgettes cut in pieces)400 g
-
medium eggs4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1748 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2 godz.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Tomato and Haddock Rice
50 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Potato Base Pizza
1 godz. 5 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 min