Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1000 g
Składniki
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves2
-
olive oil15 g
-
fresh sage leaves washed5
-
butternut squash peeled, diced (2 cm)650 g
-
water400 g
-
sweet paprika¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), (see tip)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 140 g
Sód
6.9 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
290.8 kJ /
69.5 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby-friendly Veg-loaded Chilli Con Carne with Brown Rice
1 godz. 10 min
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
1 godz. 15 min
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20 min
Curried Pea, Potato and Broccoli Purée
25 min
Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
25 min
Carrot, Parsnip and Turmeric Purée
30 min
Broccoli, Pea, Courgette and Coriander Purée
25 min
Beef and Carrots - from 8 months
25 min
Carrot Purée - from 6 months
20 min
Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
35 min
Baby-friendly Turkey and Red Pepper Bolognese
1 godz. 25 min
Baby-friendly Cheesy Broccoli Biscuits
35 min