Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1000 g
Składniki
-
onions quartered110 g
-
garlic cloves2
-
olive oil15 g
-
fresh sage leaves washed5
-
butternut squash peeled, diced (2 cm)650 g
-
water400 g
-
sweet paprika¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), (see tip)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 140 g
Sód
6.9 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
290.8 kJ /
69.5 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip and Apple Purée
20 min
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20 min
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25 min
Curried Pea, Potato and Broccoli Purée
25 min
Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
25 min
Mango, Banana and Blueberry Purée
10 min
Sweet Potato, Cauliflower and Cumin Purée
30 min
Pear, Apple and Sweet Potato Purée
30 min
Butternut, Cinnamon and Almond Butter Purée
30 min
Carrot, Parsnip and Turmeric Purée
30 min
Broccoli, Pea, Courgette and Coriander Purée
25 min
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 min