Urządzenia i Akcesoria
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves2
-
shallots50 g
-
fresh coriander10 g
-
fresh parsley10 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar30 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice15 g
Sirloin Steak with New Potatoes
-
water1200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
new potatoes unpeeled, quartered700 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
beef sirloin steaks1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
2008 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Spare Ribs
50 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Peppercorn Sauce
30 min