Urządzenia i Akcesoria
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves2
-
shallots50 g
-
fresh coriander10 g
-
fresh parsley10 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar30 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice15 g
Sirloin Steak with New Potatoes
-
water1200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
new potatoes unpeeled, quartered700 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
beef sirloin steaks1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
2008 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mojo Sauce for Seafood
10min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2u. 25min
Tuna Poke Nachos
30min
Steak au Poivre
20min
Caesar Salad Dressing
5min
Guacamole
5min
Béarnaise Sauce
20min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2u. 10min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13u. 20min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1u. 45min
Peppercorn Sauce
30min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1u. 40min