Urządzenia i Akcesoria
Orzo with Salmon and Spinach
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each)fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)3
-
paprika2 tsp
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
orzo170 g
-
whipping creamdouble cream200 g
-
cornflour2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling½ tsp
-
fresh baby spinach200 g
-
cherry tomatoes halved200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
491.1 mg
Białko
32 g
Kalorie
2710.3 kJ /
647.8 kcal
Tłuszcz
39.7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
41.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Tomato and Haddock Rice
50 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min