Urządzenia i Akcesoria
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
40 g blanched, shelled hazelnutspistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves8
-
cornflour2 Tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
fresh mint plus extra to garnish
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1906 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry Bavarois
6 godz.
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM5)
Brak ocen
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40 min
Taramasalata
15 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Coconut and Chocolate Easter Cake
3 godz.
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 godz. 15 min
Carrot Cake
2 godz. 30 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min