![Pasta Salad with Vegetables and Trout Pasta Salad with Vegetables and Trout](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A4F5F4B-3BAA-466E-A318-A2838A274958/Derivates/DDB37B76-399C-4DDC-ACC3-F4F2FB7A9B0E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
-
400
g fresh trout fillets, skinless
lub 400 g fresh salmon fillets, skinless - 200 g frozen green peas
- 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
- 40 g olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g pickled capers, drained and rinsed
- 80 g black olives, pitted
- 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
- 1 pinch ground black pepper (opcjonalnie)
- 10 g lemon juice, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2246 kJ / 536 kcal
- Białko
- 32.2 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Błonnik
- 8.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Asparagus and Pea Pasta
20min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Spring Vegetable Penne
45 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Tuna Pasta
30 min