Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
2 portions
Składniki
Toasted Linseeds
-
golden linseeds15 g
-
rapeseed oil10 g
Pumpkin Soup
-
water500 g
-
pumpkin peeled, diced (4 cm)300 g
-
coarse salt flakes2 pinches
-
banana shallot halved1
-
rapeseed oil20 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic (approx. 2 cloves)10 g
-
liquid vegetable stock150 g
-
coarse salt flakes3 g
Finalisation
-
mixed fresh mushrooms120 g
-
rapeseed oil20 g
-
unsalted butter diced20 g
-
sherry vinegar15 g
-
cooked chestnuts, peeled, for gratingblack truffle, fresh (opcjonalnie) for grating
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
763.6 mg
Białko
6 g
Kalorie
1756.4 kJ /
419.8 kcal
Tłuszcz
36.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gnocchi with Courgettes
20 min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15 min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Onion Soup
1 godz.
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.