Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de salicornes
- 700 g d'eau, et un peu pour vaporiser les rondelles de pâte
- 475 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 849.7 kJ / 200.4 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 34.3 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Yaourts au soja et au citron
19 godz. 30 min
Crème brûlée légère au potimarron
50 dk
Moelleux bretons cumin-carotte
1h 15min
Le pain bannique
30 Min
Raifort au coing
Brak ocen
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1sa
Smoothie potiron-noisette et graines de chia
12h
Tartinade de champignons amande-muscade
20 dk
Confiture concombre-vanille
20 dk
Pain vapeur à l'épeautre
1 godz. 30 min
Crackers romarin pavot
1sa
Terrine de poulet à l'estragon
24h