Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de salicornes
- 700 g d'eau, et un peu pour vaporiser les rondelles de pâte
- 475 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 849.7 kJ / 200.4 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 34.3 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Pain à la farine d'épeautre
4h
Crème brûlée légère au potimarron
50 min
Gratin de chou-fleur au kasha
1h 5 min
Charlotte au pain de mie
2h 30 min
Salade de quinoa aux maquereaux et à l'orange
30 min
Pain nordique
1h
Sabayon au citron
15min
Cobbler à la cerise
40 min
Pain d'épices de Noël (Pologne)
1h 25 min
Focaccia aux pois chiches
3 Std.
Pommes de terre au lard et à la sauge
1h 20 min
Brioche au potiron
3h 45min