Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 10 g de sal fina, o al gusto
- 2 chiles habaneros, sin rabo ni semillas
- 50 g de zanahorias baby
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4208 kJ / 1002 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 97 g
- Tłuszcz nasycony
- 60 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 217 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1óra
Rollos de rib eye con gratinado de papas
1óra
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25 Min
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Pescado a la talla
40 min
Filete Wellington
2h 10 min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 Std. 55 Min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40 min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1óra 10p
Sal de tomillo
5 min