Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 slices
Składniki
Shortcrust Pastry
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing270 g
-
water ice cold140 - 170 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
unsalted butter diced2 Tbsp
-
fresh wild mushrooms (mixed), sliced or quartered450 g
-
dry cider room temperature140 g
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
condensed cream of chicken soup, tinned (1 tin)295 g
-
Dijon mustard2 Tbsp
-
chicken breasts cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
fine sea salt plus 1 pinch½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Assembly
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
620 mg
Białko
23 g
Kalorie
2345 kJ /
561 kcal
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Cauliflower Cheese
50 min
Mediterranean Chicken Pie
50 min
Beef and Beer Pie
1 godz. 40 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min