Meat Stock Paste
TM6 TM5 TM31

Meat Stock Paste

4.8 (13 ocen)

Składniki

  • 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces (4-5 cm)
  • 300 g mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces
  • 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
  • 150 g coarse sea salt (see tip)
  • 30 g red wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 clove

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
2305.3 kJ / 551 kcal
Białko
73.6 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
7.9 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Błonnik
16.6 g
Sód
58983.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy