Urządzenia i Akcesoria
Meat Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)300 g
-
mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
58983.8 mg
Białko
73.6 g
Kalorie
2305.3 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
16.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Sweet Black Sticky Rice
13 godz.
Chicken Stock Paste
45 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Vanilla Bean Marshmallows
2 godz. 15 min
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Sandwich Bread
3 godz.