Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces (4-5 cm)
- 300 g mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 2305.3 kJ / 551 kcal
- Białko
- 73.6 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 16.6 g
- Sód
- 58983.8 mg
Alternatywne przepisy
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Barbecue Sauce
20 min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Chicken Stock Paste
45 min
Whipped Cream
10min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Mashed Potatoes
45 min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 godz. 35 min
Chilli and Apple Jelly
4h 15min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Sandwich Bread
3h