Meat Stock Paste

Meat Stock Paste

4.8 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g

Składniki

  • meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)
    300 g
  • mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces
    300 g
  • fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt (see tip)
    150 g
  • red wine
    30 g
  • dried bay leaf
    1
  • clove
    1

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 551 kcal / 2305.3 kJ
Białko 73.6 g
Tłuszcz 7.9 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 16.6 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 58983.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...