![Steamed Lamb with Vegetables Steamed Lamb with Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F4F002F8-444A-4AEE-AB14-DC9E83FF6F72/Derivates/68A957BB-E4D6-4EF7-9E1B-EDA38D4C1C80.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lemon, finely grated zest only
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 4 pinches ground black pepper, or to taste
- 20 g olive oil
- 900 g leg of lamb, boneless
- 200 g fresh green beans, trimmed
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 100 g turnips, quartered
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 1000 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1698 kJ / 406 kcal
- Białko
- 31.2 g
- Węglowodany
- 16.4 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Pineapple and Rum Pancakes
40 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Boiled eggs
20 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Steamed Beef with Ground Rice
1h
Beef Goulash
2sa 45 dk
Sausage ragu with orecchiette
1h
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1 godz. 30 min
Floating islands
40 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h