Urządzenia i Akcesoria
Steamed Lamb with Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
lemon finely grated zest only1
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste4 pinches
-
olive oil20 g
-
leg of lamb, boneless900 g
-
fresh green beans trimmed200 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
turnips quartered100 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.2 g
Kalorie
1698 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beer Battered Cod Bites
1 godz. 10 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Brak ocen
Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
55 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Meat Stock Paste
45 min
Boiled Eggs
20 min
Mashed Potatoes
45 min
All-In-One 'Roast' Beef
1 godz. 30 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Chicken Cacciatore
50 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.