Urządzenia i Akcesoria
Brioche Berry Pudding
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
white chocolate broken in pieces200 g
-
brioche loaf large, stale, cut in 2.5 cm pieces (approx 500 g)1
-
mixed berries, frozen400 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour10 g
-
crème fraîche450 g
-
medium eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
icing sugar for dusting
-
vanilla ice cream for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
411.3 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
2900.2 kJ /
693.2 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
17.3 g
Węglowodany
84.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese Straws
30 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6 godz. 20 min
Chocolate Tiffin
2 godz. 30 min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 godz. 45 min
Bramley Apple Shortcake
1 godz. 20 min
Bakewell Tart
1 godz. 50 min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 godz.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Ginger Flapjacks
1 godz. 30 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Mincemeat Crumble Cake
1 godz. 15 min