Brioche Berry Pudding

Brioche Berry Pudding

4.7 74 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • white chocolate broken in pieces
    200 g
  • brioche loaf large, stale, cut in 2.5 cm pieces (approx 500 g)
    1
  • mixed berries, frozen
    400 g
  • caster sugar
    80 g
  • plain flour
    10 g
  • crème fraîche
    450 g
  • medium eggs
    3
  • vanilla extract
    1 tsp
  • icing sugar for dusting
  • vanilla ice cream for serving

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 693.2 kcal / 2900.2 kJ
Białko 15.4 g
Tłuszcz 33.3 g
Węglowodany 84.7 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 17.3 g
Sód 411.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...