![Brioche Berry Pudding Brioche Berry Pudding](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2c1f795b-58b1-4200-a505-94c7246a29ba/Derivates/c2f78ddb-a8d4-47f3-9429-9672a0a50f17.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g white chocolate, broken in pieces
- 1 brioche loaf, large, stale, cut in 2.5 cm pieces (approx 500 g)
- 400 g mixed berries, frozen
- 80 g caster sugar
- 10 g plain flour
- 450 g crème fraîche
- 3 medium eggs
- 1 tsp vanilla extract
- icing sugar, for dusting
- vanilla ice cream, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2900.2 kJ / 693.2 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 84.7 g
- Tłuszcz
- 33.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 411.3 mg
Alternatywne przepisy
Individual Eton Mess Cheesecakes
3 Std. 15 Min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 godz. 20 min
Family Chicken Galette
1h 55min
Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter
30min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1hod. 15min
Angela's Sticky Tea Bread
1 godz. 30 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1hod.
Bakewell Tart
1 Std. 50 Min
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Apple Crumble Cake
1hod. 10min
Lemon Drizzle Cake
1 godz. 30 min