Urządzenia i Akcesoria
Brioche Berry Pudding
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
white chocolate broken in pieces200 g
-
brioche loaf large, stale, cut in 2.5 cm pieces (approx 500 g)1
-
mixed berries, frozen400 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour10 g
-
crème fraîche450 g
-
medium eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
icing sugar for dusting
-
vanilla ice cream for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
411.3 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
2900.2 kJ /
693.2 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
17.3 g
Węglowodany
84.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kedgeree
45 min
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3 godz. 5 min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 godz.
Ham Hock Potato Bake
35 min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 godz.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Lemon Drizzle Cake
1 godz. 30 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.