Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g olive oil
lub 20 g oil -
170 - 200
g onions, cut in wedges
lub 170 - 200 g red onions, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 17 mg
Alternatywne przepisy
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Browned Onions (200 g)
25min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Caramelised Onions (200 g)
40min