Urządzenia i Akcesoria
Steamed Beef with Ground Rice
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Beef
-
rice150 g
-
chilli sauce2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Sichuan pepper½ tsp
-
spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
light soy saucetamari40 g
-
vegetable oil10 g
-
beef topside, sliced (1 cm)600 g
Cooking
-
water800 g
-
rice240 g
-
cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g)iceberg lettuce (approx. 400 g)1
-
sesame oil for serving
-
spring onions finely chopped, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.9 g
Kalorie
2982 kJ /
713 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
81.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 godz. 15 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 godz. 10 min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Italian Crusted Lamb
5 godz.
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
All-In-One 'Roast' Beef
1 godz. 30 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Cashew Chicken
45 min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min