Urządzenia i Akcesoria
Steamed Beef with Ground Rice
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Beef
-
rice150 g
-
chilli sauce2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Sichuan pepper½ tsp
-
spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
light soy saucetamari40 g
-
vegetable oil10 g
-
beef topside, sliced (1 cm)600 g
Cooking
-
water800 g
-
rice240 g
-
cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g)iceberg lettuce (approx. 400 g)1
-
sesame oil for serving
-
spring onions finely chopped, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.9 g
Kalorie
2982 kJ /
713 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
81.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Lamb with Couscous
50 Min
Chicken Provencale
1 Std.
Paris Dakar
5 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Crab Briks
35 Min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Chicken casserole with saffron and orange
1 Std. 35 Min
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1 Std.
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 Std.
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 Std. 25 Min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 Std. 15 Min
Pulled Tandoori Chicken
30 Min