Urządzenia i Akcesoria
Macarons tiramisu
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 26 godz.
50 pièces
Składniki
La ganache au mascarpone
-
30 g de sucre en poudre
-
100 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
200 g de mascarpone
Les macarons au café
-
150 g d'amandes en poudre
-
150 g de sucre glace
-
10 g de café instantané
-
4 blanc d'œuf
-
50 g d'eau
-
150 g de sucre en poudre
-
20 g de cacao en poudre non sucré
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
1.2 g
Kalorie
285 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tiramisu
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Mignardise : macarons rose-gingembre
13 godz. 30 min
Le macaron caramel
1 godz. 50 min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5 godz. 10 min
Macarons au citron
12 godz.
Macarons saveur mojito
26 godz. 30 min
Macarons fraise-amaretto
24 godz.
Macarons chocolat-caramel
2 godz. 30 min
Bavarois meringué aux fraises
4 godz.
Macarons au chocolat
24 godz.
Macarons au café
24 godz.
Eclairs comme un Paris-Brest
1 godz. 40 min
Choux façon tiramisu
1 godz. 50 min