Urządzenia i Akcesoria
白萝卜香肠烩饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
3 人份
Składniki
-
短粳米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后约重340克250 克
-
广式香肠 切0.5厘米小丁70 克
-
白萝卜 切0.5厘米小丁80 克
-
新鲜豌豆仁50 克
-
生抽10 克
-
老抽5 克
-
糖5 克
-
水320 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
556.8 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1777 kJ /
424.7 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
71.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱吃烩饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny