Urządzenia i Akcesoria
昂刺鱼豆腐汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
3 人份
Składniki
-
油25 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
昂刺鱼 一切二,洗净450 克
-
料酒20 克
-
鸡高汤850 克
-
老豆腐 切块(3×3厘米),焯水备用200 克
-
盐 根据个人口味调整½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
37.5 g
Kalorie
1170 kJ /
279.7 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny