昂刺鱼豆腐汤

昂刺鱼豆腐汤

4.0 13 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
3 人份

Składniki

  • 25 克
  • 切段
    2 根
  • 2 片
  • 昂刺鱼 一切二,洗净
    450 克
  • 料酒
    20 克
  • 鸡高汤
    850 克
  • 老豆腐 切块(3×3厘米),焯水备用
    200 克
  • 根据个人口味调整
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 37.5 g
Kalorie 1170 kJ / 279.7 kcal
Tłuszcz 7.7 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 14.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...