Urządzenia i Akcesoria
豆芽拌小黄瓜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
黄瓜 切丝100 克
-
水1800 克
-
绿豆芽250 克
-
米醋2 汤匙
-
酱油1 汤匙
-
麻油1 茶匙
-
糖1 汤匙
-
海苔片 撕碎1 片
-
白芝麻10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.39 g
Kalorie
310 kJ /
74 kcal
Tłuszcz
3.033 g
Błonnik
1.73 g
Węglowodany
9.653 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny