Urządzenia i Akcesoria
照烧木耳秋葵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
水 焯水用600 克
-
秋葵 洗净,切3-4厘米斜刀块300 克
-
油15 克
-
新鲜黑木耳 切小朵50 克
-
照烧酱30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
229.4 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
390 kJ /
93.3 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心蔬食
10 Przepisów
Chiny
Chiny