Urządzenia i Akcesoria
素八珍
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
淀粉 约7克1 汤匙
-
水 约35克5 汤匙
-
水 焯水用1200 克
-
荷兰豆 洗净沥干,去头尾50 克
-
西兰花 切小朵,洗净沥干50 克
-
胡萝卜 去皮,切小滚刀块50 克
-
新鲜黑木耳 切小朵,洗净沥干50 克
-
冬笋 去皮,切小滚刀块50 克
-
黄甜椒 去瓤,切小片50 克
-
山药 去皮,切小滚刀块50 克
-
新鲜蘑菇 洗净沥干,一切四50 克
-
油10 克
-
盐 约5克1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 人份
Sód
2100 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1041 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
节后健康吃
10 Przepisów
Chiny
Chiny